Acasă Actualitate Lista USR la Consiliul Local și Județean: angajați ai primăriei pe linie...

Lista USR la Consiliul Local și Județean: angajați ai primăriei pe linie de partid, dar și indivizi care trăiesc din banii încasați de la mai multe instituții ale statului

0
Liderii USR Brașov au prezentat candidații la Consiliul Local și Consiliul Județean. În loc să își vadă de propriile liste, useriștii le comentează pe cele ale adversarilor politici. Doar că, la o simplă privire aruncată pe listele Alianței cu ”Nimeni” de la Brașov se regăsesc angajații primăriei, mulți aduși de actuala administrație pe linie politică, la fel cum s-a procedat și la instituțiile subordonate. De exemplu, primarul a fost lăudat ca un expert în IT, bussines și fonduri europene. Numai că, în declarația sa de avere pe care a depus-o când a intrat în Senat(și în politică) figurează cu un venit anual din salariu de numai 3200 de LEI(brut) Oare câți experți din România câștigă această sumă ridicolă într-un an?
Gheorghe Alexandru este un alt candidat al USR care, la început de mandat a fost adus de partid și băgat în Consiliul de Administrație de la RIAL, o instituție unde mai mult sunt scandaluri decât realizări. Culmea, individul care a fost răsplătit de partid cu un loc în CA este și avocatul primarului Allen Coliban. Sperăm că nu pentru ”locul” călduț primit. Acum, individul se află și pe lista de la Consiliul Local.
O altă persoană care a fost ”parașutată” în primăria condusă de Allen Coliban este Ilinca Ghiza, adusă și ea în instituție pe bază de culoare politică.
Urmează Beatrice Moraru, femeia care alături de câțiva colegi din USR au vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local. Noroc cu intervenția secretarului, care le-a transmis că bat câmpii și că legea este clară. Culmea, Beatrice chipurile are facultate de drept…
O altă persoană care nu ar avea ce căuta pe listă este Ichim Sebastian, individul care a avut tupeul să cheme Poliția Locală să intervină pentru simplul motiv că un jurnalist își făcea meseria, adică făcea poze în sala de ședință. Vă dați seama ce „pregătit” este acest individ dacă a îndrăznit să facă acest lucru? O premieră pentru România și pentru ședințele Consiliului Local.
Un alt individ de la USR este de-a dreptul norocos după ce a ajuns în Consiliul Județean, loc unde dorește să rămână. Este vorba despre Ovidiu Paraschivescu, un tip care potrivit declarației sale de avere lucrează la SENAT, Camera Deputaților, este membru în Consiliul de Administrație de la RATBV, dar și consilier județean. Deci, încasează bani de la 4 instituții ale statului român! Cum oare poate să fie în 4 locuri diferite și să-și facă și treaba bine, doar el știe.
𝐀𝐥𝐢𝐚𝐧𝐭̦𝐚 𝐃𝐫𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐀𝐥𝐢𝐚𝐧𝐭̦𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐭̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯 𝐯𝐢𝐧 𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐬̦𝐢 𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯 𝐜𝐮 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭̦𝐢 𝐨𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐦𝐞𝐫𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐩𝐥𝐞𝐜𝐚𝐭̦𝐢 𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜.
🔴
Lista comună a candidaților Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Brașov:
Darău Ambrozie-Irineu
Szenner Zoltan-Huba
Sârghie Ovidiu
Paraschivescu Ovidiu-Romulus
Agache Aurel-Dionisie
Joliff Erwan Francois Michel Marie
Dumitrache Andreea
Stoianovici Marius-Mihail
Frâncu Dan
Cîrstea Cezar-Constantin
Crap George-Andrei
Lefter Laura-Elena
Boroda George
Clinciu George
Ciolan Adrian
Olariu Daniela
Stângă Gabriela-Oana
Paicu Cornelia-Cristina
Poparad Gheorghe-Cosmin
Cață Georgian
Pitiș Andrei-Tiberiu
Tipeiu Nicolae-Adrian
Ivașcu Teodor-Daniel
Nan Cătălin-Nicolae
Ciolan Tiberiu
Grigoriu Olivia-Ioana
Marhao Cristinel
Jigărea Gheorghe-Ioan
Cristian Nicoleta
Șișcă Andreea-Cătălina
Nica Bujor-Adrian
Stroe Geanina-Lavinia
Cojocaru Mihail-Cristian
Boghiez Iuliana
Nemeș-Vintilă Horea-Onuc
Lőrincz Botond
Leonhardt Uwe-Dirk
Sandu Benone-Ion
Mihalache Ghiță
Duluman Raimond-Tiberius
Patraș Ionuț
Zidaru Bogdan-Mihai
Pătean Nicolae-Victor
Lista comună a candidaților Alianței Uniți pentru Brașov la Consiliul Local al municipiului Brașov:
Coliban Allen
Balazs Horațiu-Felix
Lupu Liviu-Sebastian
Grigoriu Olivia-Ioana
Gheorghe Alexandru-Cosmin
Neculăescu Marius-Tibi
Ghiza Ilinca
Moraru Beatrice-Mihaela
Ichim Vasile-Sebastian
Iftime Mihai-Ciprian
Cențiu Radu-Alexandru
Boroda George
Dobrinoiu Dumitru-Emanuel
Poenaru Octavian-Gheorghe
Leonhardt Uwe-Dirk
Moldovan Sebastian-Paul
Pușcariu Radu-Ioan
Chiru Mircea
Simon Uwe
Gogonea Alin-Sebastian
Mușat Ana-Maria
Pitiș Andrei-Tiberiu
Capotă Marius
Patraș Ionuț
Ispas Andrei-Sibian
Tulea Carmen-Mioara
Ungureanu Antonie
Vezeteu Roland-Alexandru
Sandu Benone-Ion
Bosman Romică-Alin
Vintilă Cristian-Raul
Pătean Nicolae-Victor
Drilea Petru
Demco Sorian