Acasă Local Useristul Allen Coliban! Cu experiență de 10 ani în IT și 8...

Useristul Allen Coliban! Cu experiență de 10 ani în IT și 8 ani în consultanță de business, dar cu un venit anual din salariu de 3192 lei

0

Miraculosul caz Allen Coliban!

Când s-a înscris în cursa pentru Primăria Brașov, USR l-a prezentat pe actualul primar Allen Coliban ca fiind o persoană cu o experiență de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanță de business şi fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței. Curios este cum de un ”profesionist” cu atâta experiență să aibă într-un an un venit din salariu de doar 3.192, așa cum figurează în declarația de avere de la Senat. Este vorba despre venitul realizat înainte de a deveni senator.

Culmea, știe toată lumea că angajații din IT câștigă destul de mult. Unii nu iau nici în jumătate de lună cât a spus primarul că a încasat într-un an. Ceva nu se leagă clar în declarația de avere a PRIMARULUI EXMATRICULAT, pentru că niciun om cu atâta experiență nu poate avea un astfel de venit din salarii.

Dacă nu a fost doar salariul și a mai câștigat într-un alt mod bani din munca sa de IT-ist, atunci de ce nu a declarat alte sume de bani? O fi mințit la fel ca și în CV-ul său, unde susținea că este absolvent de Automatică și Calculatoare când, de fapt, omul a fost exmatriculat, lucru confirmat chiar de către profesorii universității?

Ori a mințit partidul care i-a păcălit pe alegători?

Sunt născut și crescut în Scheii Brașovului, sunt șagunist, am terminat Facultatea de Management la Universitatea Transilvania Brașov și am urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare la București (fără licență). 

Am experiență de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanță de business şi fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței, 4 ani în politică”, susține primarul Allen Coliban în CV-ul postat de el pe site-ul USR, acolo unde susține în continuare că a urmat cursurile la AC, dar fără să precizeze că a fost exmatriculat, iar ”fără licență” nu are nicio relevanță.

Așteptăm ca primarul Allen Coliban să explice brașovenilor cum un it-ist cu experiență a câștigat doar 3192 lei într-un AN.

Articolul precedentCadastru sistematic în două sectoare din Municipiul Săcele
Articolul următorConcert caritabil al șaguniștilor pentru a ajuta o absolventă grav bolnavă
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.