Acasă Local Cadastru sistematic în două sectoare din Municipiul Săcele

Cadastru sistematic în două sectoare din Municipiul Săcele

0
Primăria Municipiului Săcele are în implementare un contract de finanțare prin Programul național de cadastru și carte funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică inițiate de unități administrativ-teritoriale pentru sectoare cadastrale.
Valoarea contractului este de 160.000 lei și este finanțat de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
„Prin acest proiect ne propunem să realizăm înregistrarea gratuită a imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară și eliberarea certificatelor pentru înscrierea în cartea funciară a posesorilor ca proprietari şi, după caz, a dezbaterilor succesorale. De acest proiect finanțat de către ANCPI vor beneficia două sectoare din Municipiul Săcele : zona Vălășoaia și zona cuprinsă între B-dul Brașovului-str.G.Coșbuc-str.Victor Jinga-str.Timocului-str.Pr.Leuca și str.N.Pană.
Astfel, în perioada următoare, firma specializată împreună cu funcționari din primărie vor începe măsurătorile în zonă.” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a primarului, Virgil Popa.