Acasă Administrativ Multifuncționalul de la USR! Consilierul județean Ovidiu Paraschivescu ”mulge” bani de la...

Multifuncționalul de la USR! Consilierul județean Ovidiu Paraschivescu ”mulge” bani de la 4 instituții ale statului!

2

Vaca useristă de muls bani publici! Brașovenii au crezut că cei la USR sunt niște sfinți și nu trăiesc pe banii statului. Au crezut că doar  reprezentanții PNL sau PSD se înfruptă din banii publici. Astăzi vă prezentăm un consilier județean de la USR care are timp să se împartă între 4 instituții ale statului român!

SENAT, CAMERA DEPUTAȚILOR, RATVB ȘI CONSILIUL JUDEȚEAN!

Două la Brașov, două la București!

Bineînțeles, nu a ajuns acolo pe bază de competență, ci pe linie de partid, adică cu sprijinul USR.

Consilierul județean Paraschivescu Ovidiu-Romulus că despre el este vorba, poate fi considerat unul dintre cei mai ”norocoși” bugetari din Brașov. Potrivit declarației de avere, reprezentantul USR în Consiliul Județean încasează bani frumoși de la STAT.

De la Camera Deputaților a avut un venit anual de 29.772 lei(undeva la 2.481 de lei lunar), iar de la Senat a încasat suma de 30.000 de lei( adica 2500 lei lunar). La acest venit se adaugă și indemnizația de administrator al RATBV de unde încasează anual 35.066 lei( aproximativ 3000 de lei lunar), o sumă ce un brașovean de rând care nu are norocul să fie membru USR, o câștigă într-o lună de muncă.  13.140 de lei(1000 de lei lunar) mai primește și indemnizație de CONSILIER JUDEȚEAN.

Astfel, la un simplu calcul reiese că useristul câștigă de la stat aproape 9000 de lei pe lună și totul cu largul concurs la partidului USR, cel care, prin liderii săi promitea românilor o altfel de politică, cu altfel de oameni.

Întrebarea este când are timp acest individ să fie în 4 locuri diferite pentru că la RATBV pot fi câteva ședințe pe lună, la Consiliul Județean la fel (plus ședințele pe comisii). Când are timp să fie angajat și la Senat și la Camera Deputaților să fie și la ședințele RATBV, dar și la ședințele Consiliului Județean? Ținând cont că două dintre instituții sunt la Brașov, iar două la București.

Colegii din Consiliul Județean susțin că omul nici nu prea dă pe la ședințe “fizic”.

https://www.ratbv.ro/uploads/documents/declaratie-avere-paraschivescu-facc.pdf

 

 

Articolul precedentDoi cai au pătruns pe autostrada A3, între Râșnov și Cristian (FOTO)
Articolul următorTânăr reținut pentru lovire și distrugere în urma unui conflict
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.