Acasă Local Și-a dat fiul în ”primire” la polițiști după ce acesta i-a furat...

Și-a dat fiul în ”primire” la polițiști după ce acesta i-a furat mașina și a produs un accident de circulație. Tânărul a fost reținut

0

Toate până la mașină…

  • Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Victoria efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, după ce proprietarul unui vehicul și-a găsit autoturismul avariat și parcat într-o altă poziție decât cea în care fusese lăsat anterior.

 Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat imediat după primirea sesizării, au arătat că, la  aceeași dată, respectiv 23 septembrie a.c., fiul deținătorului auto, a sustras cheile vehiculului și l-a condus pe străzile din orașul Victoria, deși acesta nu este posesor de permis de conducere. În timpul conducerii, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un autocamion ce se afla parcat, căruia i-a provocat avarii.

După producerea incidentului, conducătorul auto a revenit cu vehiculul în locul de unde l-a sustras și l-a parcat într-o altă poziție, fapt ce i-a creat deținătorului suspiciunea că acesta a fost condus de către o altă persoană.

La testarea efectuată cu aparatul etilotest a conducătorului auto, polițiștii au stabilit că tânărul care a sustras vehiculul se afla sub influența alcoolului, având o valoare a alcoolemiei de 0,62 mg/l în aerul expirat.

În continuare, față de materialul probator existent în dosarul penal pe care polițiștii l-au întocmit, a fost dispusă măsura reținerii conducătorului auto pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Brașov.

Activitățile de cercetare sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

Articolul precedentMăi băieți, trotuarul nu este parcare pentru motociclete (FOTO)
Articolul următorEveniment culinar lângă mormintele eroilor de la revoluție. Cei prezenți s-au tolănit pe florile din parc (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.