Acasă Actualitate Eveniment culinar lângă mormintele eroilor de la revoluție. Cei prezenți s-au tolănit...

Eveniment culinar lângă mormintele eroilor de la revoluție. Cei prezenți s-au tolănit pe florile din parc (FOTO)

0

Oraș verde sau sfârâială de grătare și miros de fum? Oraș turistic sau evenimente de duzină?

Parcul Eroilor s-a transformat într-un loc unde brașovenii au putut sta tolăniți pe rondurile cu flori. Da, exact cum citiți. Primăria Brașov a cheltuit bani cu plantarea florilor, ca mai apoi acestea să fie călcate în picioare de către unii care voiau să stea tolăniți și să fumeze o țigară, să tragă o bere sau să înfulece ceva de mâncare de la standurile amenajate în preajma mormintelor și a crucilor eroilor jertfiți la Revoluția din 1989.

Atât respect au avut șefii Primăriei Brașov pentru cei care au luptat pentru libertate! Din toate zonele posibile, ”mințile luminate” din fruntea administrației locale au considerat că Parcul Eroilor, o zonă sacră pentru brașoveni, se mulează cel mai bine pe acest festival culinar.

 

Articolul precedentȘi-a dat fiul în ”primire” la polițiști după ce acesta i-a furat mașina și a produs un accident de circulație. Tânărul a fost reținut
Articolul următorLIVE. Fețe de masă scoase la vânzare pe gardul care împrejmuiește Biserica Neagră
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.