Acasă Actualitate Măi băieți, trotuarul nu este parcare pentru motociclete (FOTO)

Măi băieți, trotuarul nu este parcare pentru motociclete (FOTO)

0

Frumoase motociclete, înțelegem pasiunea, adrenalina, dar înțelegeți și voi că pe acel trotuar mai circulă bătrâni sau mămici cu bebeluși în cărucior. De ce să fie obligați să facă slalom printre motocicletele voastre?

Hai să ne respectăm! Mai jos, în livada Poștei sunt locuri speciale pentru motocicliști, plus alte multe locuri unde nu deranjați pe nimeni. Chiar vă e lene să mergeți puțin pe jos? De ce de fiecare dată trebuie să fiți mai cu moț și vreți neapărat să ieșiți în evidență?

Poate că și Poliția Rutieră va lua măsuri, nu de alta, dar s-au cam săturat brașovenii de ”fițele” unor motocicliști care au impresia că sunt singuri în trafic…

opinie scrisă de Cristi Florea

Articolul precedentVin alegerile! Useristul Dan Barna a dat o tură prin centrul Brașovului (VIDEO, FOTO)
Articolul următorȘi-a dat fiul în ”primire” la polițiști după ce acesta i-a furat mașina și a produs un accident de circulație. Tânărul a fost reținut
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.