Acasă Actualitate Ea este cea mai rapidă polițistă din lume! Lucrează la IPJ Brașov...

Ea este cea mai rapidă polițistă din lume! Lucrează la IPJ Brașov (FOTO)

0

Inspectorul Maria Ilona Șocu a fost desemnată cea mai rapidă polițistă din lume! Tânăra lucrează de mai bine de un an la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

Anul trecut am obținut titlul de ”cea mai rapidă polițistă din lume” ocupând locul I la proba ”Regina atletismului”, proba de 100 de metri, la jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor. Este un campionat unde participă toți angajații Ministerelor de Interne din lume. Sunt legitimată la clubul Țara Bârsei din Brașov și mă antrenez cu domnul Horațiu Calfă”, a declarat polițista Maria Ilona Socu.

Mai multe detalii despre antrenamente, premii, titluri, dar și munca de polițistă veți afla joi, de la ora 17.00, la emisiunea ”Oameni faini la Brașov”, realizată de Cristi Florea.

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.transilvania365.ro, pe canalul de Youtube, dar și pe pagina de Facebook a ziarului!

Citiți și:

O polițistă brașoveancă a obținut medalia de aur la atletism la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor

Polițista brașoveancă, Șocu Maria Ilona a obținut noi performanțele la World Police and Fire Games

O polițistă brașoveancă a obținut o medalie de aur și una de argint la Campionatul de Atletism și Cros al MAI

O polițistă din Brașov a obținut locul 2 la Campionatul Național de Atletism

Articolul precedentAeroportul Brașov are un program de doar 12 ore pentru că așa au solicitat autoritățile județene!
Articolul următorAeroportul Brașov! Un singur operator, un director, un CA și o plăcuță cu numele ”ctitorilor” (VIDEO, FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.