Acasă Local O polițistă din Brașov a obținut locul 2 la Campionatul Național de...

O polițistă din Brașov a obținut locul 2 la Campionatul Național de Atletism

0

Ne face plăcere și o mare bucurie de fiecare dată când putem vorbi cu mândrie despre doamnele sau domnișoarele polițist care au rezultate remarcabile pe toate planurile, rezultate care vin ca urmare a muncii, ambiției și determinării lor.

Una dintre domnișoarele polițist, care a avut și are în continuare performanțe remarcabile în domeniul sportiv, este colega noastră Inspector de poliție Șocu Maria-Ilona, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Pregătire Profesională.

Despre performanțele ei remarcabile din cadrul competițiilor naționale și internaționale organizate de instituțiile de poliție s-a mai scris dar, de data aceasta, colega noastră Șocu Maria-Ilona a depășit sfera competițiilor polițienești și a participat, în luna februarie 2023, la etapele Campionatului Național de Atletism, reușind să se califice în etapa finală a acestuia, la proba de 60 m. viteză, unde a obținut locul II la seniori.

Acest rezultat de excepție ne face să realizăm că, în spatele tuturor medaliilor obținute la competițiile de atletism de colega noastră, stă o pasiune pentru sportul de performanță, precum și multă disciplină și constanță în tot ce își propune să realizeze.