Acasă Actualitate Aeroportul Brașov are un program de doar 12 ore pentru că așa...

Aeroportul Brașov are un program de doar 12 ore pentru că așa au solicitat autoritățile județene!

Reprezentanții Aeroportului Brașov, mai preocupați să-și scrie numele pe plăcuța din aeroport decât de programul de funcționare!

S-a elucidat misterul programului de la Aeroportul Brașov!

Într-un interviu realizat de Agerpres, Adrian Cojoc, directorul ROMATSA a declarat că aeroportul Brașov are un program de 12 ore pentru că așa au solicitat reprezentanții Consiliului Județean.

 Din 2018, în urma solicitării de la Braşov şi conform studiului realizat de Eurocontrol şi de consultantul contractat de Braşov, acesta a fost programul solicitat şi propus, program pentru care ROMATSA a făcut toate demersurile să se adapteze, aş spune chiar mai repede decât se prognoza iniţial.

Repet, solicitarea de la Braşov a venit în luna iulie 2018, iar programul iniţial propus era de 12 ore. De altfel, şi în minutele întâlnirilor care au avut loc la sediul ROMATSA, atât cu autorităţile locale din Braşov, cu Autoritatea Aeronautică şi cu colegii din ROMATSA, se stabileşte în mod clar că programul de operare dezvoltat de CJ Braşov pentru Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav (AIBG) va fi de 12 ore până în anul al 3-lea, urmând să devină de 24 de ore”, a susținut Adrian Cojoc, directorul Romatsa.

În concluzie, dacă are cineva vreo vină pentru acest program de 12 ore, atunci ar trebui consultată plăcuța cu ”ctitorii” aeroportului. Aceștia au fost mai preocupați de scris numele lor prin Aeroportul Brașov decât de programul de funcționare!