Acasă Local De câți ani are nevoie primarul Coliban să prezinte AUDITUL promis brașovenilor...

De câți ani are nevoie primarul Coliban să prezinte AUDITUL promis brașovenilor în primele zile de mandat

0

Unde este AUDITUL domnule Coliban?

Imediat după alegerile locale din 2020, noul primar Allen Coliban  le-a promis brașovenilor că va efectua până la sfârșitul anului un AUDIT la Primăria Brașov. Mai mult decât atât, primarul a declarat că deja a descoperit nereguli la un contract, mai precis un fals în acte, motiv pentru care vor fi sesizate organele de anchetă.

„Cred că este foarte important la începutul unui drum să știm de unde pornim, și, în sensul acesta am nevoie de o analiză-diagnostic în Primăria Brașov”, spunea Allen Coliban în 2020. În curând se fac doi ani de mandat, iar mult promisul AUDIT nu a fost prezentat niciodată BRAȘOVENILOR, așa cum s-a lăudat primarul când a fost instalat primar.

A mințit brașovenii? Aceasta este TRANSPARENȚA mult promisă de administrația USR?

Domnule primar, de câți ani aveți nevoie pentru a prezenta un simplu audit? Unde sunt neregulile alea grave pe care le-ați descoperit în Primăria Brașov la început de mandat? Tot presa este de vină?

Ca să vă aduc aminte că la fiecare ”ieșire” pe facebook făceați referire la AUDIT, vă las câteva capturi cu ce spuneați…

 

Articolul precedentNereguli descoperite de Curtea de Conturi la Primăria Brașov și la plățile făcute pentru serviciile juridice
Articolul următorÎntâlnire și discuții în stația de autobuz (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.