Acasă Actualitate Întâlnire și discuții în stația de autobuz (FOTO)

Întâlnire și discuții în stația de autobuz (FOTO)

0

Întâlnire ciudată între viceprimărița Flavia Boghiu (cea care are alergie la brașovenii prezenți la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local) și Sorin Jula, omul adus la RIAL pe filieră USR. Cei doi au stat la vorbă pe trotuar minute bune, chiar lângă stația de autobuz. Culmea, temperaturile ridicate nu i-au deranjat.

Posibil și ca aceștia să îl fi așteptat pe Coliban să vină cu autobuzul de la Hărman, cine știe. Cert este că reprezentanta Primăriei Brașov și managerul de la RIAL nu au găsit loc mai bun de discuții decât trotuarul de lângă stația de autobuz.

Articolul precedentDe câți ani are nevoie primarul Coliban să prezinte AUDITUL promis brașovenilor în primele zile de mandat
Articolul următorInvazie de ciori la Brașov (FOTO,VIDEO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.