Acasă Local Avem FOV, club de fotbal, cont pe TikTok, parcări pentru biciclete, dar...

Avem FOV, club de fotbal, cont pe TikTok, parcări pentru biciclete, dar nu avem școli suficiente pentru copiii din Brașov!

0

Învățământul brașovean abandonat de actuala administrație locală! Brașovul se confruntă cu o reală problemă privind lipsa școlilor!

Cu banii cheltuiți cu FC Brașov, primarul Allen Coliban ar fi putut construi o școală de la zero!

Brașovul are probleme mari când vine vorba despre infrastructura școlară! Numai în ultimii 5 ani numărul elevilor a crescut cu 5000! Mai nou, în unitățile de învățământ din Brașov vor studia și aproximativ 700 de elevi ucraineni. Ce înseamnă acest lucru? Nevoie de școli, de spații, de clase! În prezent nu există spațiu suficient, motiv pentru care elevii învață în schimburi!

Ce au făcut autoritățile locale pentru a rezolva această problemă? Nimic! În schimb, Primăria Brașov condusă de primarul Allen Coliban a băgat aproape 4 milioane de lei în echipa de fotbal, echipă care anul acesta a retrogradat. Cu banii cheltuiți inutil cu fotbalul, primarul ar fi putut construi o școală sau două grădinițe!

Din păcate, Brașovul nu este bine administrat, drept dovadă și această criză acută a spațiilor în școli.

Dar avem FOV, parcări pentru biciclete și multe, multe promisiuni!

Articolul precedentCum e atacat șeful Poliției Brașov fără sens și logică! Probabil că unii vor ca acesta să-și urmărească subalternii
Articolul următorBrașovul s-a împărțit între Forza ZU și Oktoberfest (VIDEO, FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.