Acasă Actualitate Cum e atacat șeful Poliției Brașov fără sens și logică! Probabil că...

Cum e atacat șeful Poliției Brașov fără sens și logică! Probabil că unii vor ca acesta să-și urmărească subalternii

0

Mă uitam în aceste zile cum o parte a presei locale (care nici măcar nu s-a informat și nu s-a chinuit să afle adevărul cu privire la tânăra decedată din cauza drogurilor. Doar a ”șutit” informația de la Transilvania365) a sărit pe actualul șef al IPJ Brașov, Valentin Flucuș. Că ascunde cazul fetei, că din ce motiv a murit fata, etc. Rezultatele de la IML nu au venit, durează, dar medicul Marcel Albean a fost foarte clar într-o declarație VIDEO: fata se droga!

Unii ziariști au bătut câmpii cum că fata a luat nu știu ce infecție din spital și că Poliția a ascuns acest aspect. O prostie cât casa! Spusă de așa ziși ziariști care nu sunt în stare să realizeze o anchetă jurnalistică, să se informeze, să dea un telefon, știu doar să preia de la alții. Încă ceva, IML stabilește cauza decesului, nu Poliția!

Nici nu s-a răcit bine această știre că un polițist brașovean este prins cu droguri.Un deștept care chipurile reprezintă interesele polițiștilor(lider de sindicat) scrie într-o postare pe Facebook ”Ce ați păzit acolo domnule Flucuș”. În opinia acestui individ, șeful IPJ Brașov stă ziua și urmărește angajații, pe toți…Să vadă ce mănâncă, ce beau, ce fumează, ce trag pe nas. Pe bune, oare cum a ajuns tipul ăsta polițist, dar și lider de sindicat?

Dacă ar fi fost inteligent, ar fi constatat că dacă ar fi să se arunce vina pe cineva, atunci atenția trebuia îndreptată spre colegii lui. Cei care probabil îl cunoșteau cât de cât, care lucrau cu el, mai ales șeful său direct. Ei ce au făcut, de ce nu au raportat mai departe dacă li s-a părut ceva suspect?

De asemenea, pentru asta există DIICOT, tocmai, să îi ”salte” pe cei care vând droguri, inclusiv pe polițiști. Fiecare structură are o alta care o controlează! E simplu! Dar nu șeful IPJ, acesta are cu totul alte atribuții. Și dacă nimeni nu i-a spus despre individ că este dubios, de unde era să știe? Este Nostradamus ?

Sincer, de multe ori mă întreb, oare cum naiba ajung unii în Poliție?

 

 

Articolul precedentFOTO. Accident rutier la Codlea! Un motociclist a ajuns la spital
Articolul următorAvem FOV, club de fotbal, cont pe TikTok, parcări pentru biciclete, dar nu avem școli suficiente pentru copiii din Brașov!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.