Acasă Local FOTO. Accident rutier la Codlea! Un motociclist a ajuns la spital

FOTO. Accident rutier la Codlea! Un motociclist a ajuns la spital

0
Cu puțin timp în urmă a avut loc un accident de circulație în municipiul Codlea, la intersecția străzilor Bârsei și I.L. Caragiale.
”În accident au fost implicate un autoturism si o motocicletă. Din impact a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, care a fost transportat la o unitate spitalicească.
La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Municipiului Codlea și se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc acesta.La testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, rezultatul a fost 0.
La acest moment se circulă alternativ, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, acesta să fie reluat în integralitate”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.
Articolul precedentBraşovul devine capitala boxului prin organizarea Galei Profesioniste „Dracula Boxing Show”
Articolul următorCum e atacat șeful Poliției Brașov fără sens și logică! Probabil că unii vor ca acesta să-și urmărească subalternii
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.