Acasă Actualitate Brașovul s-a împărțit între Forza ZU și Oktoberfest (VIDEO, FOTO)

Brașovul s-a împărțit între Forza ZU și Oktoberfest (VIDEO, FOTO)

0

Câteva mii de persoane au trecut zilnic pragul la Oktoberfest, iar peste 10.000 de oameni au fost sâmbătă la Forza ZU!

Brașovenii au avut de ales în weekend, dacă să meargă la o bere la Oktoberfest sau să ajungă în Piața Sfatului la Forza ZU unde să-și asculte artiștii favoriți și piesele lor. Ce-i drept, la ”berar” se asculta și muzică.

Evenimentul din Piața Sfatului a adunat un public numeros, fiind foarte mulți tineri care au așteptat ore întregi doar să-și vadă idolii. Așteptările au fost pe măsură. Pe scenă au urcat cele mai bune trupe și artiști ai momentului, dar nu numai.

De partea cealaltă, Oktoberfest rămâne la Brașov cel mai tare eveniment din Brașov. Din păcate, nici măcar Massif nu a reușit să îi ia fața, chiar dacă a avut o organizare bună, nu s-a ridicat la numărul de spectatori demn de un eveniment mare. Iar ce a organizat Primăria Brașov a fost praf, doar evenimente de duzină, la fel ca în ultimii ani. Este adevărat, nici Scripcaru nu excela la capitolul evenimente, doar că acum altele sunt așteptările.

 

 

 

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Articolul precedentAvem FOV, club de fotbal, cont pe TikTok, parcări pentru biciclete, dar nu avem școli suficiente pentru copiii din Brașov!
Articolul următorPolițiștii de la ”economic” au descins la ”berar”. Au dat amenzi în valoare de 78.000 de lei
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.