Acasă Local VIDEO Ce sensibili au devenit useriștii brașoveni! Au uitat cum membrii USR...

VIDEO Ce sensibili au devenit useriștii brașoveni! Au uitat cum membrii USR au jignit-o și înjurat-o pe Roxana Mînzatu

1
Dubla măsură a USR! Când este jignit un membru USR, tot Facebook-ul este inundat de postări unde autorii sunt făcuți în toate felurile. Dacă de partea cealaltă a baricadei se află un pesedist sau liberal și aceștia sunt jigniți de membrii USR, lucrurile stau cu totul altfel. Nimeni nu mai distribuie sau se plânge pe rețelele de socializare.
S-a întâmplat acest lucru la Brașov, atunci când un europarlamentar și mai mulți deputați au fost înjurați și amenințați de membrii și simpatizanții USR. Culmea, printre deputați s-a numărat și o femeie. Este vorba despre Roxana Mînzatu, care a fost jignită și înjurată la pachet cu ceilalți colegi. Unde era atunci acest Don ”Allen” de Șchei?
”Mitocanii și abuzatorii trebuie să plătească.
CNCD a amendat cu 10.000 de lei proprietarul unui site obscur, care a amenințat-o, a jignit-o și a instigat la violență împotriva colegei mele, Flavia Boghiu. Este decizia corectă, ce arată că demnitatea umană și dreptul la viață privată nu pot fi încălcate și că libertatea de exprimare se termină acolo unde încep abuzul, calomnia, instigarea și agresiunea”, susține acum Allen Coliban pe pagina de Facebook.
Mai jos avem și declarația fostului europarlamentar Răzvan Popa, cel care, la vremea respectivă, a depus și o plângere la Poliție.

”Astăzi am fost calomniat, urmărit și amenințat că o să fiu căutat acasă, o amenințare directă din partea unui protestatar USR care nu e de acord cu opțiunea mea politică. Pentru ce? Pentru o opțiune politică! Așa ceva nu mai are legătură nici cu democrația și nici cu libertatea de exprimare. Totul are o limită….iar aceste practici extremiste nu pot fi acceptate. Astăzi mi s-a întâmplat mie, mâine i se poate întâmpla oricui, și poate și mai grav, cu care acești indivizi nu sunt de acord. Democrația înseamnă vot și respectarea legilor. De același tratament au avut parte atât colegii mei, Marius Dunca, Roxana Mînzatu, liderii PSD Brasov, dar și membrii simpli de partid care au fost jigniți și injurati. Totul s-a întâmplat astăzi, după alegerile pentru conducerea Organizației Municipale a PSD Brașov. Deși au recurs la jigniri și amenințări, gesturi ce nu au nicio legătură cu lumea normală, filmarea a fost ștearsă de pe contul USR Brașov si al reprezentantului Codruț Bucur. Dar rămâne totuși proba pentru infracțiunea de amenințare!“, a scris Răzvan Popa pe contul său de Facebook