Acasă Parlamentar de Brașov VIDEO. AUR și-a prezentat candidații la europarlamentare în Livada Poștei din Brașov

VIDEO. AUR și-a prezentat candidații la europarlamentare în Livada Poștei din Brașov

0

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună
sau două înainte de alegeri.

„Candidații la europarlamentare au venit astăzi în Brașov pentru a aduce brașovenilor mesajul lor, pentru a se face cunoscuți, pentru a le câștiga încrederea la vot, dar în primul rând pentru a demonstra calitatea acestor persoane care își doresc să ajungă în Parlamentul European și să reprezinte interesele și suveranitatea statului român.”, a susținut recent transferata deputată AUR, Ana Predescu.

Dintre candidații la europarlamentare amintim: prof. universitare Tiberiu Foris, avocat Nicolae Vlahu și coordonatoarea AUR Brașov Felicia Akkaya.

„Hai să redăm demnitatea acestei țări!”, a spus Tiberiu Foris în finalul discursului său.

„Lumea trebuie să înțeleagă că România reprezintă a șasea forță la nivel de U.E. în ceea ce privește reprezentativitatea. (…) Trebuie să ne manifestăm această forță”, a adăugat Nicolae Vlahu.

„Suntem ultima generație care poate face dreptate, care poate da cetățeanului o libertate și o independență democratică normală. Altfel, peste câțiva ani, o să avem un cetățean care merge în linie dreaptă, cu capul plecat, în linia turmei. De ce? S-a votat dreptul de veto. Noi nu mai avem drept de veto în Comunitatea Europeană.”, a transmis cu fermitate Felicia Akkaya.

Pentru a vedea prezentarea integrală, dar și întregul discurs al fiecărui candidat intră aici.