Acasă Administrativ Administrația USR! Au rezolvat echipa de fotbal printr-o retrogradare, acum se ocupă...

Administrația USR! Au rezolvat echipa de fotbal printr-o retrogradare, acum se ocupă și de stadion (FOTO)

0

A promis echipă de fotbal! Avem, una retrogradată din cauza managementului de doi lei al oamenilor instalați la club pe linie de partid. Acum vrea și stadion. Voi îi mai credeți?

O administrație locală de rîsul curcilor! La început de mandat, primarul Allen Coliban le prezenta brașovenilor noul proiect de la FC Brașov. Organiza conferințe de presă, se poza cu cei din conducere, promitea fotbal de calitate. Au urmat controalele Curții de Conturi care a descoperit un adevărat dezastru la club, dar și suspiciuni de incompatibilitate pentru primarul USR.

A venit și vara lui 2023 când administrația USR condusă de primarul Allen Coliban a pus ”cruce” fotbalului brașovean. Oamenii instalați de el la ”butoanele” clubului au reușit performanța ca în loc să promoveze, să…RETROGRADEZE. Fotbaliștii au dat bir cu fugiții, pe bună dreptate, dar nu au fost singurii. Culmea, ultimul care a trecut pe la conducerea clubului, David Dragoș susține că sunt datorii peste tot. Cu alte cuvinte, management de calitate. Deși se poza cu oamenii aduși la club, când a fost întrebat despre retrogradarea echipei, primarul măreț al Brașovului, a declarat că nu el s-a ocupat…

Deci, la bine era salvatorul, la rău…a dat bir cu fugiții. Specific politicienilor brașoveni!

Marți, consilierii locali s-au trezit la ședință cu un tip care intră în direct să prezinte SF-ul pentru un nou stadion…pe Tineretului. Bineînțeles, un proiect făcut rapid pe genunchi pentru a mai distrage atenția brașovenilor de la cheltuirea milioanelor de euro pe o echipă care a retrogradat.

În concluzie, primarul a rezolvat problema echipei de fotbal, acum se ocupă și de stadion…