Acasă Actualitate USR Brașov plătește presa! Mii de cutii poștale umplute „forțat” cu ziare...

USR Brașov plătește presa! Mii de cutii poștale umplute „forțat” cu ziare electorale! De unde sunt banii?

1

USR  Brașov a preluat din apucăturile PNL sau PSD! Dacă reziștii se lăudau în campanie că ei nu oferă bani presei, s-a dovedit că sunt mai răi decât liberalii sau pesediștii la acest capitol. Au cheltuit o mulțime de bani pe Facebook, dar și pentru articole plătite în ziarele locale. Da, este vorba despre acești ”sfinți” ai politicii românești.

Zilele trecute, cutiile poștale ale brașovenilor au fost ”bombardate” cu un ziar NEASUMAT, fără să fie prezentat un TIRAJ sau să fie prezentat cel care îl TIPĂREȘTE. Are doar denumirea de ”Brașovul nostru” și este plin de fețele useriste din Brașov. Totuși, cine PLĂTEȘTE aceste mii sau zeci de mii de exemplare, cu ce BANI? Brașovenii ar fi curioși să vadă cine este SPONSORUL, dar și câte exemplare au fost aruncate prin cutiile poștale.

Dacă în ziar ar fi fost prezentată activitatea liderilor USR, ar fi fost în regulă, dar sunt MINCIUNI ELECTORALE! Nu s-a suflat o vorbă despre URMĂRIREA PENALĂ a viceprimarului Flavia Boghiu, nici despre promisiunile privind rezolvarea problemei mirosului urât din oraș, nimic de tramvaie, despre finanțările pierdute din fonduri europene, despre proiectele începute aproape toate de către fostul primar George Scripcaru.