Acasă Actualitate Vin alegerile! Partidele își deschid birouri acum, iar după alegeri pun lacătul...

Vin alegerile! Partidele își deschid birouri acum, iar după alegeri pun lacătul pe ele

0

Hărnicie mare la partidele politice din Brașov! Care mai de care se laudă cu deschiderea de noi ”puncte de lucru”, de noi sedii unde, bineînțeles, brașovenii sunt așteptați cu brațele deschise. Din păcate, se întâmplă acest lucru o dată la 4 ani. După alegeri, imediat se pune și lacătul pe aceste locații de partid. Cu alte cuvinte, li se rupe acestor indivizi de brașoveni și de problemele lor. Oamenii își ating scopul politic și cam atât.

De altfel, se poate observa interesul lor și din modul cum migrează de la un partid la altul. Înainte, politicienii mai aveau bun simț, erau oameni care se duceau într-un partid pentru doctrina politică. Dar când un politician trece de la PSD la PNL sau invers, de la PMP la PSD sau de la PSD la AUR și tot așa, ce încredere să ai în acești indivizi, pe ce doctrină se mai bazează. Sau mai bine spus, când au mințit, când erau la fostul partid sau acum când sunt la actualul?

În concluzie, partidele sunt doar o adunătură de indivizi care se vopsesc în culorile unui partid ori de câte ori de ivește ocazia. Profitori cu atitudine de buni samariteni, de politicieni care chipurile vor să ajute comunitate. În realitate? Li se rupe!