Acasă Actualitate Un tânăr a fost lovit cu pumnii și cu picioarele de 3...

Un tânăr a fost lovit cu pumnii și cu picioarele de 3 indivizi, după o petrecere

La data de 16 septembrie, în jurul orei 05.00, polițiștii au fost sesizați printr-un apel telefonic, în care se relata faptul că o persoană a fost agresată de alte trei persoane în timp ce se întorcea de la o petrecere, la care participase împreună cu acestea.

Imediat, după primirea sesizării, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări pentru a identifica persoanele agresive, dar și pentru lămurirea stării de fapt. În acest context au stabilit că persoana vătămată, un tânăr de 17 ani, a fost lovită cu pumnii și cu picioarele de alți tineri, alături de care anterior a petrecut până spre dimineață, iar din motive ce urmează a fi lămurite, între aceștia a apărut o stare de conflict.

Pentru că persoana vătămată prezenta semne vizibile de agresiune, polițiștii au solicitat prezența unui echipaj medical în vederea acordării de sprijin de specialitate.

Având în vedere aceste aspecte, cele trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și pentru infracțiunea de distrugere au fost identificate, una dintre acestea fiind găsită pe raza unui alt județ.

Față de materialul probator existent a fost dispusă inițial reținerea persoanelor bănuite pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al I.P.J. Brașov, iar după prezentarea acestora în fața judecătorului de drepturi și libertăți de către procurorul de caz, a fost acceptată cererea de arestare preventivă și a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit și instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.