Acasă Local Un minor și trei adulți l-au căsăpit pe tânărul din Săcele! Cei...

Un minor și trei adulți l-au căsăpit pe tânărul din Săcele! Cei 4 au fost reținuți

0

În data de 13 august, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost omorât în bătaie pe o stradă din Săcele. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele si Serviciului de Investigații Criminale Brașov au desfășurat cercetări cu celeritate în cadrul dosarului penal constituit relativ la săvârșirea infracțiunii de „omor”, având delegarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, cercetări ce au dus la depistarea și identificarea de îndată a persoanelor bănuite, care se află în custodia polițiștilor la acest moment. Este vorba despre 3 adulți și un minor în vârstă de 15 ani.

În cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv patru bărbați, cu vârste cuprinse între 15 și 43 de ani, toți din localitatea Săcele, județul Brașov”, a spus comisarul de poliție Florentina Manolache, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

 

 

 

Articolul precedentFOTO. Urs lovit de un autoturism pe DN73
Articolul următorIancu Guda despre protestul spontan al bugetarilor de la Ministerul Finanțelor: „Incredibil cât tupeu”
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.