Acasă Regional Un copil de 1 an și 8 luni s-a lovit la cap...

Un copil de 1 an și 8 luni s-a lovit la cap pierzându-și cunoștința

0
În această după amiază, în timp ce se afla în tranzit pe Transfăgărășan, copilul de numai 1 an și 8 luni al unei familii din Bacău s-a lovit la cap, cu pierdere a cunoștinței. ”Până la sosirea echipajului medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș, copilul a fost asistat permanent de salvatorii montani aflați în serviciu de permanență la Baza Salvamont Argeș Cota 2000 Transfăgărășan. Colegii noștri au monitorizat permanent starea copilului și l-au predat în stare stabilă către echipajul medical.
Aveți încredere în noi! Suntem prietenii dumneavoastră de pe cărările de munte”, au declarat reprezentanții Salvamont Argeș.
Articolul precedentA obosit! La trei săptămâni după participarea la campionatul de curling, Coliban și-a luat iar câteva săptămâni de concediu
Articolul următorMăsuri PSD-PNL! Tot la bugetari cresc veniturile! Ratele la bănci se amână 9 luni
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.