Acasă Local A obosit! La trei săptămâni după participarea la campionatul de curling, Coliban...

A obosit! La trei săptămâni după participarea la campionatul de curling, Coliban și-a luat iar câteva săptămâni de concediu

0

Primarul Allen Coliban pare destul de obosit. Deși în perioada desfășurării Paradei Junilor, primarul Brașovului și-a luat liber și a plecat la campionatul de curling din Lituania, la trei săptămâni distanță, șeful administrației locale și-a luat din nou concediu.

Din primele informații ar fi vorba de încă vreo 2-3 săptămâni de pauză. Oare o fi fost obosit de la efortul depus la campionatul de curling, pentru că prin oraș nu prea se văd rezultatele muncii sale…

Din contră, orașul parcă arată pe zi ce trece tot mai rău, plin de gropi, de bălării și neîngrijit. De asemenea, nici proiectele mult promise nu se văd. La început de mandat primarul spunea că a plantat ”semințele”. Cu siguranță că s-au uscat, pentru că în oraș nu a ”înflorit” nimic.

Dacă în campania electorală useristul vorbea mult despre amenajarea de noi parcuri, acum, când se află la conducerea orașului, nu a reușit să facă pași în această direcție, Brașovul având tot atâtea parcuri, chiar dacă de la alegeri a trecut mai bine de un an și jumătate.

foto: facebook

 

Articolul precedentTenisul se întoarce acasă, la Braşov!
Articolul următorUn copil de 1 an și 8 luni s-a lovit la cap pierzându-și cunoștința
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.