Acasă Actualitate Tenisul se întoarce acasă, la Braşov!

Tenisul se întoarce acasă, la Braşov!

0
După o perioadă lungă în care am dus dorul unor competiții precum Brașov Challenger sau Futures Cup, avem din nou privilegiul să găzduim o întrecere de nivel înalt, destinată de această dată fetelor.
Este vorba despre prima ediție a Brașov Open 2022, turneu dotat cu premii în valoare totală de 60 de mii de dolari, grație căruia Brașovul figurează în calendarul Federației Internaționale de Tenis.
Apreciez efortul Federației Române de Tenis de a readuce municipiul și județul Brașov în prim-planul tenisului mondial.
Se întâmplă acest lucru prin intermediul acestei competiții, care va avea loc în perioada 30 mai – 4 iunie, fiind a doua din România ca importanță și anvergură a premiilor acordate, dar și prin alte patru întreceri programate în acest an la Baza sportivă Olimpia: două turnee feminine cu premii în valoare de 25 de mii de dolari, respectiv 15 mii de dolari, un turneu pentru copii şi unul pentru amatori.
Județul Brașov devine astfel un partener de nădejde pentru Federația Română de Tenis, cu care vrem să încheiem un acord de colaborare pentru a putea susține aceste turnee.
Îi mulţumesc domnului George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, pentru oportunităţile de promovare care se deschid pentru municipiul şi judeţul Braşovul odată cu aceste turnee internaţionale şi, în egală măsură, pentru preocuparea de a-i sprijini pe cât mai mulţi copii şi tineri talentaţi să progreseze şi să obţină rezultate tot mai bune pe terenul de tenis”, a scris pe pagina de facebook Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.