Acasă Actualitate ”Tufă” de Ciolacu! Cum să o numești ministru la Cultură pe Raluca...

”Tufă” de Ciolacu! Cum să o numești ministru la Cultură pe Raluca Turcan

0

Deputatul PNL care nu știa câți ani are a ajuns ministru la Cultură! Este celebră prin fraza: ”omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort”. 

Liberalii, dar și social-democrații, chiar îi iau la mișto pe români! Cu siguranță că folosesc sloganul ”cu cât ești mai nepregătit, cu atât ai șanse să ajungi ministru”. Se folosește atât la PSD, cât și PNL.

Ca să demonstreze la ce nivel scăzut a ajuns această țară, cele două partide au căzut de comun acord ca la Ministerul Culturii să o trimită pe nimeni alta decât Raluca Turcan. O individă care s-a remarcat prin prostie, nicidecum prin proiecte benefice inițiate pentru români.

Dacă pentru rezultate remarcabile nu a ieșit în evidență, Raluca a dat ”lovitura” prin foarte multe gafe.

Cea mai tare prostie a aruncat-o în spațiul public atunci când n i-a urat „La mulți ani” baronului Samuel von Brukenthal. Acesta a murit în 1803…

Femeia este atât de ”praf” încât într-o emisiune TV a uitat câți ani are și s-a făcut de râs la nivel de țară.

Am 28 de ani si chiar cred ca trebuie sa las loc de buna ziua acolo pe unde trec„, a spus Raluca Turcan.

Imediat moderatorul emisiunii a calculat si i-a cam dat cu minus. Acesta i-a și spus că ceva nu se leagă în declarația ei. A urmat replica liberalei.

Efectiv am uitat cati ani am. Am 32 de ani, intr-adevar„, s-a corectat Raluca Turcan.

Președinta PNL Sibiu a inventat și un nou cuvânt  în limba română, mai exact „propaghează”.

O altă perlă livrată românilor de Raluca Turcan a fost atunci când a scos pe gură o prostie mai mare decât ea.

Adică nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului, astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara”.

De asemenea, și când a fost întrebată dacă românii cu salarii și pensii mici vor face față scumpirilor. „Este foarte greu şi este o întrebare dificilă. Am foarte multe cunoştinţe care au venituri modeste şi este foarte greu. Aş apela, în primul rând la ajutorul din partea statului, şi m-aş bucura că statul se zdrobește să găsească soluţii. După aceea e dificil, mai ales dacă ești şi bolnav,” a susținut Raluca Turcan.

Această femeie este alegerea PSD-PNL pentru CULTURĂ! Dacă ar fi fost la alt minister, poate că ar mai fi fost de înțeles, dar să ”jignești” CULTURA cu un astfel de nume, este de-a dreptul strigător la cer. Se mai miră guvernanții de ce tot pleacă românii din țară.

Articolul precedentSugestie pentru Consiliul Județean! ”Aeroport realizat cu efortul tuturor brașovenilor”!
Articolul următorGabriel Andronache, despre ”temelia juridică” a Aeroportului Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.