Acasă Actualitate Sugestie pentru Consiliul Județean! ”Aeroport realizat cu efortul tuturor brașovenilor”!

Sugestie pentru Consiliul Județean! ”Aeroport realizat cu efortul tuturor brașovenilor”!

0

Consiliul Județean nu este trecut pe placa inaugurală de la Aeroportul Brașov, ci doar președintele Adrian Veștea. Culmea, cei care au aprobat alocarea sumelor de bani pentru această investiție sunt consilierii județeni, fără de care președintele ar fi fost pe nicăieri. Cu alte cuvinte, aeroportul a fost trecut la inaugurare pe ”persoane fizice”.

Sunt trecuți pe placă oameni care au încasat bani frumoși lunar, pentru ”efortul” depus, deci nu a făcut nimeni nimic gratis, nici ceva ieșit din comun, ci au făcut ce scrie în fișa postului. Acesta e rolul unui conducător, să facă…

Mai trebuie spus faptul că cei mai mari cotizatori la acest aeroport sunt românii, inclusiv brașovenii. S-a investit o mulțime de bani, totul de la bugetul județean și național.

Una peste alta, sunt politicieni îndrăgostiți de ei, astfel că le place să își vadă numele pe toate gardurile. Cu siguranță că nu se supăra nimeni dacă pe placă ar fi fost trecut simplu ”Consiliul Județean” și perioada. Brașovenii au aflat oricum cine a condus Consiliul Județean, nu era nevoie neapărat de un nume trecut acolo.

Culmea, sunt trecuți și constructorii, arhitecții, directorul de aeroport, toți cei care au încasat bani pe spatele acestui aeroport. Au muncit gratis de trebuie lăudați sau au făcut ce scrie în fișa postului?

 

 

Articolul precedentScandalul continuă la Aeroportul Brașov! Reprezentanții DAN AIR acuză
Articolul următor”Tufă” de Ciolacu! Cum să o numești ministru la Cultură pe Raluca Turcan
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.