Acasă Local Trotuarele din Brașov blocate de trotinetele ”trântite” peste tot! Ce interese are...

Trotuarele din Brașov blocate de trotinetele ”trântite” peste tot! Ce interese are conducerea Primăriei Brașov de nu se iau măsuri?

0

Troturarele

Municipiul Brașov poate fi denumit și orașul trotinetelor ”trântite” pe trotuare sau abandonate pe străzi și spații verzi. Totul din cauza haosului provocat de trotinetele electrice care sunt efectiv abandonate peste tot. Din cauza lor au de suferit persoanele vârstnice, dar și părinții care au copii mici pentru că de multe ori căile de acces sunt blocate de trotinetele lăsate aiurea.

De vină pentru această situație este de departe Primăria Brașov, adică ”stăpânul orașului” pentru că nu se iau măsuri ferme, nu se dau amenzi cum ar trebui. Domnule primar, cu ce au greșit pietonii, cu ce au greșit persoanele în vârstă sau mămicile cu cei mici în cărucioare de nu luați nicio măsură? Aveți vreun interes? Parcă susțineați că sunteți de partea poporului, de partea contribuabililor. Așa îi susțineți, blocându-le accesul pe trotuare?

De asemenea, unde sunt polițiștii, ce fac aceștia?

Articolul precedentPNL Brașov ”rupe” tot pe județ! PSD face figurație, iar USR a avut voce doar în campania electorală
Articolul următorDoliu la Castelul Bran și la casa din Viscri a Regelui Charles al III-lea
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.