Acasă Actualitate PNL Brașov ”rupe” tot pe județ! PSD face figurație, iar USR...

PNL Brașov ”rupe” tot pe județ! PSD face figurație, iar USR a avut voce doar în campania electorală

0

Mai sunt doi ani și vin din nou alegerile locale. Unele partide deja își fac calculele, altele își caută candidați. Totuși, la nivel de județ, PNL pare să nu aibă contracandidați în momentul de față. Chiar dacă liderul Adrian Veștea este mai mult pe persoană fizică decât pe partid, PNL este de departe în fața altor formațiuni politice care efectiv nu există pe lângă liberali. Un exemplu clar este Consiliul Județean acolo unde au ajuns 4 partide. PNL, USR, PSD și Pro România.

Legea în Consiliul Județean o face de departe PNL prin reprezentanții săi. Consilierii PSD sunt pe nicăieri, fac doar figurație, probabil este cea mai slabă garnitură din toate timpurile. Opoziția practic nu există deloc. Deși la putere este PNL cu USR, cei din PSD nu îi deranjează, nu vin cu nimic concret să demonstreze că merită să aibă reprezentanți la acest nivel. Probabil că la următoarele alegeri nu vor mai ”pupa” nici măcar 8 consilieri. Partea proastă este că aceiași oameni au fost și în legislatura trecută și tot la fel de ”buni” au fost. Astfel, în aceste condiții, numărul lor se va tot reduce. Cu toate acestea, nimeni nu înțelege motivul și nu ia măsuri. Poate ar fi timpul ca aleșii județeni să urmărească ședințele din alte județe, să vadă ce înseamnă opoziție.

În concluzie, la nivel de Consiliu Județean există doar o singură voce, cea a PNL și atât. Nici useriștii nu mai sunt ce au fost. În campania electorală erau tari în gură, acum sunt mielușei. Probabil după ce au ajuns prin ATOP sau alte instituții de unde încasează ceva bănuți, s-au înmuiat. Până la urmă acesta a fost scopul, să fie și ei pe o funcție bănoasă, că tot erau în gaură.

Articolul precedentRomânia Educată! Bursa pentru copiii săraci de la țară a fost eliminată pe șest
Articolul următorTrotuarele din Brașov blocate de trotinetele ”trântite” peste tot! Ce interese are conducerea Primăriei Brașov de nu se iau măsuri?
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.