Acasă Sport Trofeul Național Masters debutează sâmbătă la Râșnov! 38 de piloți vor da...

Trofeul Național Masters debutează sâmbătă la Râșnov! 38 de piloți vor da startul noului sezon

0
Mâine, 22 aprilie, începe la Râșnov primul sezon de raliuri al Trofeului Național Masters. Trofeul Rasnov va aduna sâmbătă 38 de piloti la start!
Primul sezon de raliuri al Trofeului Național Masters de viteză în coastă debutează la Râșnov!
Competiția debutează sâmbătă – 22 Aprilie – cu două manșe de recunoaștere și cele două manșe de antrenament cronometrat, în timp ce ziua de duminică – 23 Aprilie – este una asemănătoare, cu alte două manșe de recunoaștere în prima parte a zilei, respectiv cele două manșe decisive – concursul.
Trofeul Râșnov powered by Pro-X este organizat de Asociația Club Sportiv Auto Blic Brașov și se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, contând ca prima etapă din calendarul competițional de 5 etape al Trofeului Național Masters de viteză în coastă.
Vineri – 21 Aprilie – va fi dedicată verificărilor tehnice și celor administrative, precum și prezentării concurenților în Piața Unirii.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei orașului Râșnov, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, Inspectoratului Județean de Poliție Brașov – Serviciul de Poliție Rutieră, Birou de Poliție al stațiunii Râșnov.
Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, segmental de drum național, care face legătura între Râșnov și Poiana Brașov va fi închis circulației publice în intervalele orare care coincid cu desfășurarea manșelor de calificări și concurs ale competiției.” transmit autoritățile râșnovene.
Articolul precedentTradițiile legate de Săptămâna Luminată continuă, astăzi, cu ”Aruncatul în țol”! Junii tineri vă așteaptă în Piața Unirii
Articolul următorBrașovul vrea să extindă în tot orașul sistemul de colectare selectivă! 418 de ecoinsule digitalizate vor fi amplasate în oraș