Acasă Administrativ Schimbări pe liniile de RATBV

Schimbări pe liniile de RATBV

0

RATBV își continuă demersurile de utilizare cât mai intensă a vehiculelor nepoluante, astfel că de marți, 22 august, linia 32 (Valea Cetății – Coresi) va fi deservită exclusiv de autobuze electrice SOR. Tot de marți, capătul de linie al traseului 32 se mută din stația ”Coresi 2” în stația ”13 Decembrie”, ambele situate pe strada Zaharia Stancu.

De asemenea, de luni 21 august, vor apărea unele modificări și în privința traseului liniei 40, care, în cartierul Stupini, își va prelungi traseul din actualul capăt de linie ”Stupini Izvorului” până în noul capăt de linie ”Lujerului”. În aceste condiții, va fi deservită pe traseu și perechea de stații ”Dulgherului”, pe ambele sensuri. Și orarul acestei linii va fi reafișat în stațiile de pe traseu și pe site-ul societății.

În perioada 18 – 27 august, la solicitarea Primăriei orașului Râșnov, RATBV va efectua o cursă suplimentară pe linia 130, în fiecare seară, la orele 00.00, din stația ”Mihai Viteazul” din Râșnov spre Brașov (terminal Stadionul Municipal). Realizarea acestei curse este determinată de faptul că în perioada amintită la Râșnov se desfășoară cea de-a XV-a ediție a Festivalului de Film și Istorii.

Articolul precedentAtenție la aceste mesaje! Furt de date personale
Articolul următorAgresorii de la Costinești, ”bombardieri” din Brașov