Acasă Actualitate Agresorii de la Costinești, ”bombardieri” din Brașov

Agresorii de la Costinești, ”bombardieri” din Brașov

0

Jandarmul care i-a imobilizat a fost în Legiunea Străină!

Brașovul s-a făcut din nou de râs. Potrivit presei naționale, doi dintre cei 4 agresori reținuți după ce s-au încăierat cu jandarmii, ar fi din județul Brașov. ”CV-ul” lor este impresionant, având ”activitate infracțională” atât în țară, cât și în străinătate. Cu alte cuvinte, cocalari cu acte în regulă. Cu toate că au reușit să facă un scandal imens, agresorii au fost eliberați de judecători. Culmea tupeului a fost că la ieșirea din arest, ”bombardierii” au continuat cu amenințările.

De menționat că jandarmul care a reușit să-i imobilizeze pe agresori a fost în Legiunea Străină, fiind un fost luptător. Ghinion pentru cocalarii de Brașov, care s-au văzut umiliți de-a dreptul de un singur jandarm.

Reamintim că în urmă cu câteva zile s-au luat la bătaie pe plajă. Când au intervenit jandarmii, indivizii au devenit recalcitranți și au agresat și forțele de ordine.

Articolul precedentSchimbări pe liniile de RATBV
Articolul următorDezastru pe șosele! Vitezomani, bețivi, drogați și mașini fără ITP sau RCA
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.