Acasă Actualitate REPER, partidul balama pentru USR. La alegeri, vor reveni la partidul ”mamă”

REPER, partidul balama pentru USR. La alegeri, vor reveni la partidul ”mamă”

0

REPER a luat ființă doar de dragul de a se reinventa unii liderii rodați din USR. Câțiva indivizi și-au dat demisia din USR și chipurile au pus bazele unui alt partid. De fapt, este același lucru, nicio diferență. Mai mult decât atât, în preajma alegerilor din 2024, acest partiduleț care nu reprezintă nimic, iar în sondaje nici nu există, va anunța cu siguranță o alianță exact cu USR, adică cu partidul de unde au plecat. O să apară pe la televiziuni și prin ziare liderii REPER care vor declara că susțin candidații USR la Primărie și Consiliul Local sau Județean. Inclusiv fostul userit Tudor Benga va ieși public probabil să spună că el îl va susține pe bunul său prieten Allen Coliban, chiar dacă și-a făcut partidul URS, care de fapt este un purice pe scena politică.

Schema este gândită și pregătită din timp. Cum USR este la rândul său în cădere liberă, anunțul unei fuziuni sau alianțe între cele două partide va fi văzut de membrii celor două formațiuni ca o lovitură de imagine, chipurile vor fi mai puternici, mai mulți. Realitatea este că pentru electorat alianța este ”pistol cu apă”, nu mai înghit românii mișcările de doi lei ale politicienilor.

Articolul precedentUn hoț a furat mai multe carduri bancare dintr-o locuință, apoi a încercat să facă plăți cu ele
Articolul următor10% din apelurile la Serviciul de Ambulanță Brașov sunt false (VIDEO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.