Acasă Local RATBV susține că selecția pentru directori a fost anunțată în presa națională!

RATBV susține că selecția pentru directori a fost anunțată în presa națională!

1

În articolul ”Selecție pe șest la RATBV Brașov. Funcții pe linie de partid” redactorii au scris despre faptul că anunțul privind selecția directorilor pentru RATBV nu a fost anunțată cum ar fi trebuit, așa cum procedează instituția când trimite tot felul de comunicate presei.

Zilele trecute a fost o altă selecție, dar pe șest, așa, ca să nu știe toată lumea și să ajungă pe funcții cine trebuie, adică oamenii de partid. Este vorba despre RATBV. A fost selecție pentru directori, dar nimeni nu a anunțat nimic pe nicăieri.

Chipurile ar fi fost un anunț pe site-ul RATBV, acolo unde nu intră mai nimeni să citească anunțurile. În prezent, nici acesta nu e de găsit. Curios este că presa primește de obicei tot felul de comunicate de la RATBV, aproape săptămânal. Nu și cu organizarea selecției pentru directori. Oare de ce? Poate explică directorul Marian Geman.

Inclusiv Primăria Brașov anunța de multe ori pe site-ul instituției aceste concursuri/selecții de personal. Credeți că a fost publicat ceva despre RATBV? NU! De ce? Pentru interesele de partid.

Toate partidele și-au împărțit frățește cașcavalul. Indiferent că vorbim de PNL-USR-PSD, cu largul suport al șefului administrației locale care știe despre aceste combinații.

În acest timp, pe facebook, primarul Allen Coliban vorbește despre TRANSPARENȚĂ, CORECTITUDINE…La fel și USR PLUS Brașov!”, se arată în articol.

Conducerea RATBV a transmis un drept la replică pe care îl și publicăm mai jos unde explică că, de fapt, s-au urmat pașii legali. Doar că managerul instituției nu a înțeles și, din acest motiv, mai explicăm încă o dată.

”Domnule Geman, de ce nu ați anunțat selecția și în presa locală, dar și pe site-ul Primăriei Brașov, la fel cum transmiteți și comunicatele de presă cu tot ce se întâmplă la RATBV, mai ales când căutați șoferi.

Să înțelegem că această selecție nu este la fel de importantă pentru instituția pe care o conduceți încât nu trebuie să afle și brașovenii de rând? Toți trebuie să citească presa națională ca să afle ce se întâmplă în orașul lor?

Nu scrie nicăieri în text că a fost ceva ilegal! A fost ceva imoral, dar la acest capitol conducerea nu prea stă bine, având în vedere că și cei de acolo au ajuns pe funcții tot POLITIC!

Și da, partidele și-au împărțit funcțiile având în vedere că sunt la conducere reprezentanți ai partidelor!

Experiența conducerii a fost acumulată la instituții de stat unde au fost numiri POLITICE, nicidecum pe bază de competență, știe toată lumea, nu este o noutate. Ca să nu mai vorbim de studiile pe care le aveți unii dintre voi.

Cât despre invocarea celor două publicații NAȚIONALE, punem din nou întrebarea, oare nu era CORECT și de BUN SIMȚ ca aceste anunțuri să ajungă și în presa locală sau pe pagina Primăriei Brașov, astfel încât să afle toți brașovenii? Ce ați avut de ascuns de nu ați transmis presei la fel cum faceți cu alte informări publice?

Câți cititori din Brașov au ziarele naționale și câți au cele locale?

Cu siguranță că noii directori vor fi brașoveni, nu de prin țară…

În concluzie, așteptăm cu mare interes finalizarea procedurilor de selecție și anunțarea câștigătorilor pentru a-i prezenta pe larg brașovenilor. Suntem siguri că vor fi oameni care nu au mai fost la RATBV, oameni competenți, oameni care nu vin din partidele politice!

Suntem siguri că pot ajunge directori și alți brașoveni care nu sunt înregimentați POLITIC!

drept