Acasă Local Câte oferte au fost depuse pentru reabilitarea Casei de Cultură și a...

Câte oferte au fost depuse pentru reabilitarea Casei de Cultură și a Parcului Regina Maria din Făgăraș?

0
În cadrul proiectului pentru reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură a Municipiului Făgăraș și a Parcului Regina Maria, s-a ajuns la procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție lucrări.
În conformitate cu legea achizițiilor procedura prevede o perioadă de evaluare a ofertelor de 20 de zile lucrătoare cu posibilitatea de prelungire de 15 zile. Termenul limită de depunere a ofertelor a fost 17.11.2022, fiind depuse două oferte pentru lotul 1 al proiectului – Reabilitarea și Modernizarea Casei de Cultură și o ofertă pentru lotul 2 – Parcul Regina Maria.
Reamintim că Municipiul Făgăraș a obținut finanțarea pentru cele două obiective în cadrul Programului Operațional Reginonal 2014 – 2020, în baza contracului încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare totală de 26.125.743,11 lei din care 23.271.978,33 lei fonduri nerambursabile urmând ca diferența să fie asigurată din bugetul local.
Articolul precedentJandarmii brașoveni au dat primul ajutor victimelor unui accident rutier
Articolul următor”Dubiosul” care s-a strecurat printre studenții de la Universitatea Transilvania este audiat de polițiști