Acasă Social ”Dubiosul” care s-a strecurat printre studenții de la Universitatea Transilvania este audiat...

”Dubiosul” care s-a strecurat printre studenții de la Universitatea Transilvania este audiat de polițiști

0

Intrusul de la cursurile Universității Transilvania este audiat în aceste momente de polițiștii brașovenii.

”Având în vedere informațiile apărute în spațiul online, prin rețelele de socializare, precum și în urma unor discuții avute cu studenți brașoveni, în care un bărbat frecventează, fără drept, cursurile ce se țin la diferite discipline și ar avea un comportament necorespunzător prin interacțiunile cu fete, polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar – Brașov s-au sesizat din oficiu și fac verificări pentru a stabili starea de fapt și, după caz, luarea măsurilor legale ce se impun.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate în cauză, au fost identificate două persoane, una dintre acestea precizând, în cadrul audierilor, că a trimis mesaje pe diverse grupuri de whatsapp cu scopul de a cunoaște persoane de sex feminin.
Cea de-a doua persoană identificată, despre care au existat informații că s-ar fi aflat în incinta universității la orele de curs, fără drept, la acest moment este audiată de polițiști.
În cadrul ambelor situații prezentate, se efectuează cercetări.” a declarat agentul șef principal Daniel Zontea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Articolul precedentCâte oferte au fost depuse pentru reabilitarea Casei de Cultură și a Parcului Regina Maria din Făgăraș?
Articolul următorFemeie bruscată de concubin într-un hotel din Poiana Brașov