Acasă Social Program extins și parcarea de aeronave mărită de la 3 la 8...

Program extins și parcarea de aeronave mărită de la 3 la 8 locuri la Aeroportul Brașov

0
La trei luni de la deschidere, reprezentanții Aeroportului Brașov vor să mărească capacitatea locurilor de parcare pentru aeronave, de la 3 la 8 locuri. De asemenea, o altă noutate este extinderea programului la Aeroportul Brașov, precum și iniţierea proiectului privind realizarea unui parc fotovoltaic prin intermediul căruia aeroportului să devină independent din punct de vedere energetic. Totul a plecat după consultările cu operatorii aerieni privind programul de zboruri și intenția lor de creare a unor baze operaționale la Brașov.
Totuși, rămâne și întrebarea, nu erau mai bine de realizat un studiu înainte de ”inaugurarea” forțată puțin a aeroportului Brașov? Pentru a se afla clar ce perspective sunt de viiitor, ce operatori ar putea să vină, ce program ar fi benefic și multe altele?
Articolul precedentIndemnizație pentru membrii CA-ului de la Aeroportul Brașov cât un salariu lunar al unui angajat de rând
Articolul următorÎncepe dezinsecția pe domeniul public
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.