Acasă Administrativ Indemnizație pentru membrii CA-ului de la Aeroportul Brașov cât un salariu lunar...

Indemnizație pentru membrii CA-ului de la Aeroportul Brașov cât un salariu lunar al unui angajat de rând

0
Consiliul Judeţean Braşov, întrunit în şedinţă ordinară, a aprobat joi, 31 august, planul de administrare și indicatorii de performanță financiari și nefinanciari ai administratorilor neexecutivi din cadrul Consiliului de Administrație al Regiei Autonome „Aeroportul International Brasov-Ghimbav”.
Totodată, forul deliberativ al judeţului a stabilit cuantumul indemnizației fixe brute lunare a remunerației membrilor neexecutivi ai Consiliului de Administrație al Regiei Autonome „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav” la suma de 3.328 lei şi a aprobat modelul de act adițional la contractual de mandat încheiat cu membrii CA. Trebuie menționat că este vorba totuși de 1-2 întâlniri pe lună. Suma este destul de mare având în vedere că 3328 câștigă un angajat într-o lună.
Situația este mult mai dramatică la Compania Apa, acolo unde nici conducerea Consiliului Județean Brașov nu face nimic, dar nici cea de la Municipiul Brașov. Nimeni nu a ieșit măcar într-o conferință de presă să susțină că 8300 de euro pe lună salariul unui director de la Compania Apa Brașov este prea mult! Probabil că sunt interese și toți sunt părtași la aceste mânării financiare, altfel nu se explică dezinteresul total pentru banii brașovenilor!
Articolul precedentAu plecat în tabără, dar au ajuns la Urgențe! Toxiinfecție alimentară la Bran! 9 copii au avut nevoie de îngrijiri medicale
Articolul următorProgram extins și parcarea de aeronave mărită de la 3 la 8 locuri la Aeroportul Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.