Acasă Sănătate-Educație Au plecat în tabără, dar au ajuns la Urgențe! Toxiinfecție alimentară la...

Au plecat în tabără, dar au ajuns la Urgențe! Toxiinfecție alimentară la Bran! 9 copii au avut nevoie de îngrijiri medicale

0

Dezastru în unitățile de cazare din județul Brașov! Joi, un grup de copii a ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Este vorba despre 9 minori. Aceștia au fost cazați și au luat masa la o locație din Bran. Astăzi, grupul a plecat într-o excursie la Sibiu. Pe drum, copiilor li s-a făcut rău astfel ca s-a solicitat ajutor prin numărul de urgență 112. După intervenția personalului medical, 7 dintre copii au ajuns la spital în Făgăraș, unul la Brașov și altul la Sibiu.
Din primele informații, pe fir au intrat și reprezentanții DSP care deja au aplicat amenzi usturătoare unității hoteliere. Mai mult decât atât, s-a suspendat și activitatea locației.

Articolul precedentEXCLUSIV! Bătaie golănească pe o stradă din Săcele. Intervin Poliția și Jandarmeria
Articolul următorIndemnizație pentru membrii CA-ului de la Aeroportul Brașov cât un salariu lunar al unui angajat de rând
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.