Acasă Administrativ Primăria Comunei Prejmer vrea să mărească numărul de curse și autobuze RATBV

Primăria Comunei Prejmer vrea să mărească numărul de curse și autobuze RATBV

0

Apafi Mihai – Florin, primarul comunei Prejmer, doreșteste să suplimenteze din nou cursele RATBV de la anumite intervale orare. Primarul a luat deja câteva măsuri privind orarul, cursele și numărul de autobuze al liniei 520.

Noile modificări care se discută între Primăria comunei Prejmer și RATBV vizează:

  • o parte din cursele de dimineață și unele curse de prânz să fie realizate cu autobuz mai mare, articulat, de 18 metri cu o capacitate dublă de persoane;
  • cursa de 14:09, sens de mers spre Brașov, datorită numărului mare de elevi ce termină cursurile la Colegiul Țara Bârsei, de asemenea ne străduim să o efectuăm tot cu un autobuz articulat!
  • noua cursă la ora 19:15-19:20 din Făget spre Prejmer

„Dragi locuitori ai comunei Prejmer,

Vă spuneam săptămâna trecută că începând cu data de 11 septembrie, vom aduce câteva schimbări asupra orarului liniei 520 și în același timp vom suplimenta și cursele și numărul de autobuze, lucru pe care l-am facut!

După primele 3 zile, după ce am monitorizat împreună cu operatorul RATBV fiecare cursă în parte, am analizat din nou posibilitatea de a suplimenta cursele la anumite intervale orare.

Tratăm cu maximă seriozitate și responsabilitate transportul public de persoane, siguranța și confortul dumneavoastră și ne implicăm urgent să soluționăm problemele în intervalele orare unde am sesizat un grad de încărcare foarte mare și unde am constatat că autobuzele sunt pline până la refuz.

Vă spuneam în postarea anterioară că este absolut necesar să ținem cont de posibilitatea și disponibilitatea operatorului, de orarul și graficul de funcționare al autobuzelor și cel mai important de flota disponibilă!

În acest sens, astăzi am purtat discuții cu operatorul RATBV și avem promisiunea că de luni, 18.09.2023 se vor face mai multe modificări, după cum urmează :

 o parte din cursele de dimineață și unele curse de prânz vor fi realizate cu autobuz mai mare, articulat, de 18 metri cu o capacitate dublă de persoane;

cursa de 14:09, sens de mers spre Brașov, datorită numărului mare de elevi ce termină cursurile la Colegiul Țara Bârsei, de asemenea ne străduim să o efectuăm tot cu un autobuz articulat!

Vom introduce o noua cursă la ora 19:15-19:20 din Făget spre Prejmer.

Menționăm că în perioada următoare vom mai aduce modificări în funcție de necesitate, în așa fel încât, toate cursele liniei 520 să răspundă nevoilor călătorilor și vom face tot ce ține de noi pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții de transport pe linia 520!”, a transmis Apafi Mihai – Florin, primarul comunei Prejmer.

Articolul precedentSe discută noi măsuri privind circulația mașinilor pe drumurile publice (VIDEO)
Articolul următorProgramul de educație ENKIDU a ajuns în județul Brașov