Acasă Administrativ Primăria Comunei Cristian se alătură și în acest an inițiativei „Asociației Let’s...

Primăria Comunei Cristian se alătură și în acest an inițiativei „Asociației Let’s do it, Romania” de a organiza „Ziua de Curățenie Națională”

0

Primăria Comunei Cristian a transmis că se va alătura din nou an inițiativei „Asociației Let’s do it, Romania”. Astfel, la Cristian se va organiza „Ziua de Curățenie Națională”. Administația acționează pentru un mediu mai bun, mai curat și mai sigur atât pentru cetățeni, cât și pentru generațiile viitoare.

„Acționăm pentru un mediu mai bun, mai curat și mai sigur pentru noi și pentru generațiile viitoare! Astfel, vineri, 15 septembrie, întregul colectiv al Primăriei și al instituțiilor subordonate va lua parte la acțiunile de ecologizare ce vor avea loc în Cristian. Totodată, numeroase instituții de la nivelul județului Brașov și-au anunțat prezența și vor trimite reprezentanți pentru a sprijini Cristianul în acest demers. Împreună, mereu mai buni!”, a transmis Primăria Cristian pe pagina de Facebook.

Articolul precedentCât costă să închiriezi o mașină în județul Brașov. Cum se ajunge de la 30 euro/zi preț afișat, la 130 euro/zi preț real
Articolul următorCentrul de Proiecte Educaționale și Culturale desfăşoară proiectul „Revoluţia digitală a tinerilor din Braşov”