Acasă Social Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale desfăşoară proiectul „Revoluţia digitală a tinerilor...

Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale desfăşoară proiectul „Revoluţia digitală a tinerilor din Braşov”

0

Consiliul Județean Brașov anunță că în perioada 18 septembrie – 1 octombrie, Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale desfăşoară proiectul „Revoluţia digitală a tinerilor din Braşov”.

Acest proiect propune informarea a 2.000 de tineri din județ cu privire la oportunitățile existente pe piața actuală a muncii în urma dezvoltării competențelor digitale, precum și dezvoltarea competențelor digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere pentru un număr de 35 de tineri din comunităţile locale braşovene.

Calendarul activităţilor cuprinse în proiect este următorul:

  • Campanie integrată informare și conștientizare cu privire la inportanţa şi beneficiile dezvoltării competenţelor digitale: 21 august – 3 septembrie 2023;
  • Realizarea înscrierilor și selecția beneficiarilor direcți (participanților la cursul de formare): 21 august – 10 septembrie 2023;
  • Derularea programului de formare (Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere, program acreditat ANC): 18 septembrie – 1 octombrie 2023.

„Revoluţia digitală a tinerilor din Braşov” este sprijinită de Consiliul Judeţean Braşov cu suma de 20.000 de lei, în cadrul Programului privind acordarea de finanţări nerambursabile din bugetul propriu al judeţului a proiectelor de tineret şi pentru tineret pe anul 2023.

Articolul precedentPrimăria Comunei Cristian se alătură și în acest an inițiativei „Asociației Let’s do it, Romania” de a organiza „Ziua de Curățenie Națională”
Articolul următorNumărul locuinţelor care s-au dat în folosinţă a crescut cu 421 în Brașov, comparativ cu primul trimestrul