Acasă Sanatate-educatie Premieră medicală în Brașov! Rejuvenarea intimă laser, un tratament care se adresează...

Premieră medicală în Brașov! Rejuvenarea intimă laser, un tratament care se adresează atât femeilor tinere, cât și celor în premenopauză și menopauză

0

La fel ca toate părțile corpului, și zona genitală a femeilor este afectată de avansarea în vârstă: țesuturile se subțiază, apare uscăciunea vaginală, unele țesuturi se lasă ori își reduc dimensiunile. Totodată, femeile care au născut natural, pot suferi modificări în sfera genitală ce se pot reflecta atât în sănătatea lor, cât și în confortul intim și în calitatea vieții sexuale.

Vestea bună este că din această lună sunt disponibile și în Brasov tehnologiile din industria medical-estetică ce permit efectuarea unor tratamente de rejuvenare intimă rapide, non-chirugicale și cu rezultate excelente.

„Forma V” – terapia de rejuvenare vaginală are scopul de a ajuta femeile să își recapete hidratarea și elasticitatea în zona intimă. Reduce efectele îmbătrânirii din zona intimă și ajută chiar la reconturarea acesteia după naștere, creșterea sau scăderea bruscă în greutate.

Medicul primar obstetrică-ginecologie Cristian Arvătescu, doctor în științe medicale, va coordona în cadrul clinicii Skin Laser Clinic Brașov, activitatea de rejuvenare intimă.

„Acest domeniu, cu toate că este unul de larg interes, reprezintă încă un subiect tabu în societatea noastră. De aceea abordarea acestei patologii o facem, de la început, într-un mod cât mai complex, complet și integrat. Pe o parte, laser-terapia se adresează adolescentelor și femeilor tinere cu scopul de a rezolva problemele legate de disconfortul personal și îmbunătățirea calității vieții de cuplu. Pe de altă parte, odată cu avansarea în vârstă, laserterapia vizează ameliorarea unor patologii specifice: laxitatea, uscăciunea vaginală și forme ușoare de incontinență urinară.” – spune dr. Cristian Arvătescu.

 

În ultimii ani, tehnologia a permis dezvoltarea multor dispozitive medicale care pot fi folosite în centre speciale de terapie. Terapia cu laser presupune folosirea unor dispozitive cu raze infraroșii pe diverse zone, afectate de anumite boli. Scopul primar al acesteia este vindecarea țesuturilor moi. Mecanismul este destul de simplu, presupune punerea capătului luminos al dispozitivului direct pe piele, ceea ce va permite fotonilor eliberați de lumină să pătrundă până în straturile de suprafață ale pielii, stimulând fluxul sangvin și regenerarea celulară.

 

„Terapia de rejuvenare vaginală laser este o premieră pentru Brașov. Sper ca alături de dr. Cristian Arvătescu să venim în întâmpinarea pacientelor din regiune, care nu mai trebuie să sufere în tăcere, ci pot rezolva rapid, discret și nedureros afecțiunile intime cu care se confruntă. La acest moment, Skin Laser Clinic deține cele mai performante echipamente de laser-terapie, ce acoperă toată gama de lungimi de undă necesare pentru cele mai complexe tratamente estetico-medicale. Lucrăm cu echipamente produse de Candela Medical, liderul pieței dispozitivelor de acest gen. Tratăm cu succes toata paleta de afecțiuni dermatologice, acnee, pori dilatați, leziuni vasculare, cicatrici, pete pigmentare, veruci sau rozacee. Realizăm proceduri anti-aging, de remodelare corporală și epilare laser.” spune dr. Cătălin Șeitan, managerul Skin Laser Clinic.

Un pachet de rejuvenare intima poate fi achiziționat în luna mai, cu prețul de 5.000 de lei pentru 3 ședințe de tratament. Este recomandat un preconsult de specialitate pentru a stabili un diagnostic, cât și indicația terapeutică adecvată.

Articolul precedentLucian Romascanu: ”Într-un Eurovision reformat, poate Romania și Moldova ar trebui sa propună o singură piesă în competiție”
Articolul următorUn brașovean și-a curățat curtea, iar apoi a aruncat deșeurile pe marginea unei străzi din Stupini