Acasă Actualitate Polițiștii brașoveni și covăsneni au dat amenzi în valoare de 44.000 lei...

Polițiștii brașoveni și covăsneni au dat amenzi în valoare de 44.000 lei șoferilor care nu respectă legea

Polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Covasna, au desfășurat o acțiune pe DN 11, care avea ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de aproape 44.000 de lei.

În cadrul acțiunii au fost reținute 6 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă determinată de timp.

„Poliția Rutieră Brașov acționează zilnic pe raza întregului județ, cu toate mijloacele tehnice din dotare (aparate radar, aparate alcooltest și drugtest) pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, care conduc vehicule fără a deține permis de conducere, precum și pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.”, a transmis IPJ Brașov.