Acasă Actualitate Jocurile de noroc au acaparat Brașovul

Jocurile de noroc au acaparat Brașovul

0

Cazinourile, agențiile de pariuri și jocurile de noroc au acaparat Brașovul, la propriu. Orașul este împânzit de aceste săli care răsar pe toate străzile. La fiecare colț de stradă sau în fiecare zonă aglomerată apar câte 2-3 cazinouri, care au ca scop atragerea noilor jucători care de multe ori se lasă păcăliți de potențialele câștigurile.

Un scurt drum pe Calea București, din zona Centrului Nou și până în Cartierul Noua arată pericolul cu care se confruntă cetățenii orașului. Pe o distanță destul de mică, se regăsesc mai mult de 18 cazinouri sau agenții de pariuri și jocuri de noroc.

Printre cele mai populare se numără Bet One, Superbet și Las Vegas, fiecare dintre ele având peste 4 agenții deschise în cei 14km. Doar din cele mai populare companii se adună deja 12 locații de pariuri, însă la acestea se mai adaugă și Casa Pariurilor (2), Games International (2), Win Cash Casino (1), Go!Bet (1).

Articolul precedentCe acte sunt necesare pentru trusoul de nou nascut si ce conține
Articolul următorPolițiștii brașoveni și covăsneni au dat amenzi în valoare de 44.000 lei șoferilor care nu respectă legea