Acasă Actualitate Un șofer beat și cu numere de înmatriculare false a vrut să...

Un șofer beat și cu numere de înmatriculare false a vrut să fugă de poliție

0

În data de 23 august, în cadrul unui control rutier, polițiștii au efectuat un semnal de oprire asupra unei mașini, însă aceasta nu s-a conformat. Șoferul a ignorat semnalul polițiștului, ba mai mult decât atât, a încercat chiar să fugă de echipaj.

După ce conducătorului auto i s-a solicitat în mai multe rânduri să se conformeze semnalelor specifice de oprire, acesta a fost determinat să oprească în zona periferică a localității.

După verificările efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, de 59 de ani, pentru care polițiștii au stabilit că se află sub influența alcoolului. Testul cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,72 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit autovehiculul condus de bărbat, ce avea plăcuțe cu numere de înmtatriculare eliberate de statul spaniol, este radiat din circulație.

În cauză, față de cele stabilite, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii brașoveni.

Dosarul astfel constiuit este instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentPolițiștii brașoveni și covăsneni au dat amenzi în valoare de 44.000 lei șoferilor care nu respectă legea
Articolul următorFacultatea de Medicină atrage cei mai mulți studenți străini la Brașov