Acasă Social Mulți dintre politicienii din Brașov nici nu știu cum arată o librărie...

Mulți dintre politicienii din Brașov nici nu știu cum arată o librărie pe interior, dar i-a apucat cititul pe toți! Bineînteles, pentru poze!

0
Aseară am fost emoționat până la lacrimi când am văzut  paginile de Facebook sau conturile de Instagram ale politicienilor din Brașov. Toți au trecut pe la festivalul de carte organizat în Piața Sfatului din Brașov. Bineințeles, și-au tras câteva poze cu o carte în mână pentru Facebook, Instagram, Tik Tok, să vadă lumea cât de citiți sunt, cât de culți. Au făcut poze și…valea!
Ce e prea mult strica!
Dacă îi vezi, te apucă și râsul, mai ales că știm toți ce le poate capul, cât de capabili sunt. Unii abia pot scrie românește, de citit nici nu mai spunem, îi vedem în discursuri cât de meseriași sunt.  Dar au grijă fotografii lor să îi prindă în ipostaze cu o mimă de oameni inteligenți. Când îi privești, zici ca le explodează creierul de la atâta deșteptăciune și citit. Numai că, sunt doar poze și atât!
Dar cum vin alegerile, consultanții îi aleargă pe la târguri de carte, spectacole, evenimente sportive, etc.
Și uite așa mai trec 4 ani, vin alți “inteligenți” și tot așa…
Noi? Rămânem la fel, cu speranța că ”o sa fie bine”.
Articolul precedentIndemnizație de 4500 de lei pe lună pentru membrii CA de la Compania Apa Brașov. Cine sunt ”norocoșii”
Articolul următorPropunere pentru ATOP Brașov! Donați banii din indemnizații unui cămin de bătrâni sau centru de plasament!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.