Acasă Social Ministrului Barna Tánczos vine la Brașov

Ministrului Barna Tánczos vine la Brașov

0

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tánczos, se va deplasa marți, 16 mai 2023, în județele Brașov și Covasna.

Astfel, începând cu ora 15:00, demnitarul se va întâlni cu reprezentanții consorțiului de specialiști care lucrează la elaborarea proiectului noului Cod Silvic și a modelului de structurare a legislației subsecvente. Noul Cod Silvic va fi elaborat în cadrul proiectului ”Reforma sistemului de management și a celui de guvernanță în domeniul forestier prin dezvoltarea unei Strategii forestiere naționale și a legislației subsecvente” , prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C2 – Păduri și protecția biodiversității.

Cu această ocazie, începând cu ora 15:45, ministrul Barna Tánczos va susține declarații de presă la sediul Rectoratului Universității Transilvania din Brașov.

În continuarea programului, demnitarul se va deplasa la Sfântu Gheorghe (CV), unde se va întâlni cu semnatarii petițiilor transmise către Parlamentul European și care fac obiectul vizitei unei delegații a Comisiei PETI.

Ulterior întâlnirii, ministrul Barna Tánczos va participa la conferința de presă organizată de autoritățile județene la Hotel Park din Sfântu Gheorghe, începând cu ora 17:30.