Acasă Actualitate America! Câte un atac armat în fiecare săptămână

America! Câte un atac armat în fiecare săptămână

0

Săptămâna și atacul armat în SUA. Ultimul s-a soldat cu 3 morți și a avut loc luni. Cu alte cuvinte, visul american a devenit o utopie. Aici, dacă mergi la școală, riști să fii împușcat. Este cunoscut faptul că mulți elevi intră în școli și ”rad”  cu mitraliera câte jumătate de clasă.

Dacă mergi pe stradă sau te duci la mall, aceeași poveste. Riști să fii împușcat de un cretin, pentru că acolo statul le dă voie la toți nebunii să aibă arme acasă.  Deși din punct de vedere al siguranței, SUA are mari probleme, liderii politici vin și ne oferă lecții de democrație…și ne povestesc cât de bine este la ei.

Da, vin să ofere aceste lecții chiar cei din statele unde nu ai siguranță, unde elevii sunt mai împușcați decât criminalii. Acestea sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă americanii. America nu mai este ce a fost. Dar, ce fac politicieni de acolo în acest sens? Nimic! Deci, sunt la fel ca și ai noștri…vorbesc mult, dar fac puțin.

România are un parteneriat strategic cu SUA. Bineînțeles, avantajul este clar al SUA, nicidecum al României. Drept dovadă că suntem singurii ”proști” din Europa care încă avem nevoie de viză pentru a intra în America. Da, polonezii, ungurii și aproape toți care fac parte din categoria noastră de țară circulă prin SUA fără probleme. Pentru că aceste țări au conducători, au ambasadori, au miniștri de externe, nicidecum papagali.